Популярна співачка Тіна Кароль активно підтримує Україну та її позиція давно всім відомим.

Вона спілкується з шанувальниками у мережі Instagram, розповідає їм про подробиці особистого та творчого життя. До речі, її сторінка налічує 1,8 млн. підписників.

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

Через повномасштабне вторгнення співачка спочатку виїхала з України та багато гастролювала з благодійними концертами, збираючи гроші на допомогу Україні. Слід зазначити, що минулого літа її концертні тури розписані до середини жовтня.

Якось шанувальники опублікували уривок із відомої пісні співачки "Закрили мені очі", яка набула нового сенсу під час війни. Фрагмент виступу співачки вони опублікували на фан-акаунті. Як відомо, Тіна досі тяжко переживає особисту трагедію – смерть коханого чоловіка. Варто зазначити, що вже пройшов не один рік, коли вона залишилася одна, проте у своє серце вона не пускає інше кохання.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Тіна Кароль та Євген Огір, скріншот: YouTube
Тіна Кароль та Євген Огір, скріншот: YouTube

А в 2014 році вона написала пронизливу пісню "Закрили твої очі", в якій розповіла про свій біль та страхи втрати рідної людини. На жаль, під час війни ця пісня стала актуальною для багатьох українців.

У коментарях до публікації шанувальники написали:

"Дуже сильна пісня. Тіна неймовірна.❤️❤️❤️🙏🙏"

"Сила кохання та голосу це було щось неймовірне 😌"

Нагадаємо, що Тіна Кароль змусила 14-річного сина Веніаміна почуватися ніяково танцем: "Щось дивує, розпусниця".

Раніше ми повідомляли, що Тіну Кароль скрутило в три смерті через дивні умови: "Таке життя, non-stop".

Також стало відомо, що Тіна Кароль показала рідкісне фото із найголовнішим чоловіком у житті.