Тіна Кароль — відома українська виконавиця, яка недавно повернулася до свого щоденника в Telegram, через кілька тижнів.

А ще нещодавно ми писали про те, як їй вдалося змусити себе відчувати ніяково свого 14-річного сина, одним танцем. Причому Веніаміну навіть не потрібно було вставати через стіл, бо Тіна станцювала з учасником її балету Дмитром Жуком.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Наразі в Instagram продовжує набирати перегляди кумедне відео за участю української артистки. Вона зараз стоїть на сцені, співає хіт "Вільна", який був випущений за участю Юлії Санини. Жінка кілька разів покрутила в руках стійку, в якій і був закріплений мікрофон, але вдруге, можливо, він не витримав її краси та втік.

Тіна Кароль не розгубилася в цей момент, на кадрах, опублікованих на сторінці українського порталу "Музвар" у соціальній мережі Instagram, видно, що спочатку вона широко відкрила рота, а потім поплескала і показала "клас". Людина, що стоїть біля сцени, навіть потиснула їй руку.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"На сцені буває все", – йдеться у публікації.

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

"Навіть мікрофон впав, побачивши її, я його розумію", "Я не її шанувальниця і загалом не дуже її люблю, але повинна визнати, що вона дійсно красива та стильна", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль змусила 14-річного сина Веніаміна почуватися незручно танцем: "Щось дивує, розпусниця"

Як повідомляв "Знай.uа", Тіну Кароль скрутило в три смерті через дивні умови: "Таке життя, non-stop"

Знай.uа писав, Тіна Кароль повернулася на 18 років у минуле і показала, як все починалося: "Так народилася зірка"