Тіна Кароль нещодавно повернулася до каналу Telegram, де не з'являлася більше 3 тижнів.

Популярна українська виконавиця просто зазначила, що вона не з "балакучих". Але все ж таки довелося написати нову публікацію, бо вона відзначила 18-річчя кар'єри на сцені. Це ж її "повернуло" на початок шляху, коли вона навіть не підозрювала, що на неї чекає в майбутньому.

"Я думала, що є успіх? Це виваженість і служіння справі, людям. Це не про EGO. Це подяка. Також, у цей важливий день відбулася жадана подія. Досі думаю, що це все не Але коли тебе починають називати пітбулем після зустрічей, я сприймаю це як комплімент", - написала Тіна Кароль.

Але зараз не про це... у мережі стає дуже популярним відео, на якому Тіна Кароль виходить через свій стіл у ресторані, щоб станцювати з Дмитром Жуком — учасником її балету. А ще цікаво спостерігати, як на це все реагує її 14-річний син Веніамін.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Він спочатку затулив руками обличчя, а потім навіть не намагався глянути у бік мами, дивлячись кудись перед собою. Це сталося, коли Тіна вечеряла зі своїм сином в одному із закладів і зустріла там хореографа, учасника "Танці зі зірками", який не втримався і запросив її на танець.

"Той Жук по ходу і є її "найкращий чоловік" у реальному житті, завжди біля неї", "Її син такий гарний виріс", "Тут красуня Веня, мама щось дивує, розпусниця", - пишуть користувачі в коментарях .

@romangeniya

Тіна Кароль і Діма Жук 🤩 #tinakarol #ukraine #україна #голос #тинакароль #тінакароль #димажук #дімажук #танцы #ukraine🇺🇦

♬ оригінальний звук - romangeniya

Нагадаємо, Тіну Кароль скрутило в три смерті через дивні умови: "Таке життя, non-stop"

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль повернулася на 18 років у минуле і показала, як усе починалося: "Так народилася зірка"

Знай.uа писав, Тіна Кароль показала рідкісне фото з найголовнішим чоловіком у житті