Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська не могла вжитися за кордоном, співачка разом із дитиною потрапила у пригоду

Після повномасштабного вторгнення учасниця групи НеАнгели Слава Камінська разом із дітьми, мамою та собакою вже понад рік живе у Нідерландах. Вона поскаржилася на непросте життя за кордоном.

Слава Камінська, фото: Знай.ua
Слава Камінська, фото: Знай.ua

Звісно, ​​непросто, адже українські зірки звикли до виняткового ставлення до себе, а за кордоном їй довелося відчути, як бути біженкою. Варто сказати, це ще не найгірший варіант.

Спочатку вона скаржилася на життя у центрі біженців. Мабуть, зірка вирішила заощадити гроші та пожити безкоштовно. Однак, у її розумінні вона мала отримати більш розкішні апартаменти задарма. За законами країни, після центру вона мала деякий час проживати в бельгійській сім'ї, знайти собі роботу та вивчити мову, а потім уже мала право на соціальне житло. Проте до цих етапів Слава не дійшла.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Слава не витримала, орендувала недешеву квартиру та втратила право на соціальне житло. Отже, слід очікувати на нові скарги на високі ціни в Європі.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Також Камінська розповіла, що про неї із сином забули на атракціоні "Колесо огляду", вони "нарізали" на ньому 5 кіл.

Слава Дьомін, відомий ведучий програми "Слава+", підтримав співачку і поставив лайк її публікації.

"Мені здається нас забули в колесі оглядів 🤣 5-е коло пішло 🤣🤣🤣🤣🤣", - написала вона.

Нагадаємо, що Слава Камінська затягла в ліжко Арестовича та знайшла ще одного "тата" дітям: "На два-три тижні".

Раніше ми повідомляли, що Слава Камінська викликала масову зневагу: "Невиховане, недалеке створення".

Також стало відомо, що Славу Камінську "закидали камінням" за експерименти її 7-річної доньки.