Відома українська співачка, дружина виконавця Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко, яка нещодавно повернулася з Великобританії, зізналася, що на даний момент проживає скрутне фінансове становище.

За словами Тоні, ця ситуація склалася через війну. Вона заявила, що зараз із чоловіком Арсеном вони майже нічого не заробляють.

Про це Тоня Матвієнко відверто розповіла Славі Дьоміну для його мережевого шоу "Слава+" у мережі YouTube.

Тоня Матвієнко, скріншот: YouTube
Тоня Матвієнко, скріншот: YouTube

Комерційних концертів зараз майже немає, здебільшого Тоня та Арсен беруть участь у благодійних заходах на підтримку військових, виступають перед захисниками.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Щоб отримувати стабільне джерело прибутку, Матвієнко влаштувалася на роботу. Вона викладатиме вокал студентам Університету культури.

Тоня розповіла, що зараз вся родина проживає у приватному будинку у Києві, який дістався від діда. Власного житла вона не має. А винайняти квартиру вони не бачать сенсу.

Тоня Матвієнко, скріншот: YouTube
Тоня Матвієнко, скріншот: YouTube

"Хочеться мати своє житло, яке придбано. А знімати та платити оренду — не хочеться. Бо, мені здається, це не вигідно взагалі. Тут є де жити. Тут за ці гроші можна, щоб і мама їла, і прибиральницю, і няню. Це у довоєнні часи, зараз інші часи", — розповіла Тоня в інтерв'ю.

Близько шість років тому вони з Арсеном вклали гроші у будівництво квартири. Однак об'єкт поки що заморожений.

"Ми колись з Арсеном вкладали гроші у будівництво і воно не добудувалося. Ця мрія, млинець, вона знищена. Просто ми, грубо кажучи, чекаємо. Це все почалося з 2017 року. Шість років чекаємо", - розповіла співачка.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко зізналася, що відчуває, відбивши Мірзояна у його першої дружини: "Мені смішно".

Раніше повідомлялося, Тоня Матвієнко відчула себе собою, коли поїхала далеко від мами та Мірзояна: "Творить чудеса".

Також, життя Тоні Матвієнка кардинально змінилося без Арсена Мірзояна: Україна все ще в душі.