Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль подумки повернулася на 18 років назад і згадала, як починалася її зіркова кар'єра. На своїй сторінці в instagram вона показала свої перші кроки на великій сцені.

Тіна Кароль намагається постійно підтримувати контакт із шанувальниками, зокрема через соцмережі та регулярно тішить кадрами зі свого життя. Цього разу вона вирішила згадати одну з найважливіших подій у своєму житті, що сталася 18 років тому.

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

Так, співачка показала свій перший виступ на великій сцені, з якого розпочалася її неймовірна популярність. Вона зізналася, що тоді навіть не розуміла, як бути артистом.

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів
Показати ще

"Господи, скільки промайнуло зараз перед очима. 2005 рік я прямо з гуртожитку приїхала на велику сцену. Я не знала, як бути артистом, що така сценічна майстерність. Єдине, що розуміла: я готова пройти цей шлях!", - згадала артистка.

Реакція шанувальників не забарилася. Багато хто відзначив, що досі пам'ятають її феєричний виступ.

"Я пам'ятаю ці моменти, це гордість за українську пісню. Тіна ви молодець зірочка ви наша", "Хоч би скільки років минуло, але ви залишаєтеся неймовірною назавжди", "Переломним моментом було коли вимкнули мікрофон, а ви продовжили - так народилася зірка", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Тіна Кароль показала рідкісне фото з найголовнішим чоловіком у житті.

Також наш портал інформував, волосся Тіни Кароль – великий обман, українці побачили, як вона ховає перуку: "Я весь цей час заздрила?"

Крім того, ми писали, Тіну Кароль понесло під бетонні стіни із бандурою: в Україні вже дуже тісно.