Популярна українська співачка Слава Камінська знайшла двох амбітних "обранців" - Олексія Арестовича та Ілона Маска. Кумедними кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Слава Камінська - талановита співачка, якій не чуже почуття гумору та самоіронія. Зірка регулярно ділиться із шанувальниками публікаціями, які нерідко викликають більше запитань, ніж відповідей.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Слава Камінська опублікувала два знімки. На одному її діти позують у ліжку обійнявшись з Олексієм Арестовичем, а на другому - з Ілоном Маском. Знаменитість посміялася, що неспроможна визначитися між двома "обранцями", яких успішно "прифотошопила" до сімейного фото.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася. Потік жартів ринув і його вже було не зупинити.

"Маск може і надовго, Арестович максимум на 2-3 тижні", "А чому діти так на Арестовича схожі?", "Слава, не змішуйте всі вітаміни разом", "Бери Маска в обіг, від нього більше толку, але це не точно", "Це ж треба, думаю як діти Арестовича схожі на дітей Едгара", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Невиховане, недалеке створення": Слава Камінська викликала масову зневагу.

Також наш портал інформував, Світлана Тарабарова поділилася ніжними фотографіями з мамою: нарешті вивезли із Херсонщини.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва тепер бомж? Дружина Кацуріна зізналася, що їй довелося виписатися з них із Дантесом вдома.