Відомий телеведучий та чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов планував зняти новий серіал "Інгулець" про скандального Поворознюка за 33 мільйони гривень.

При цьому кошти виділяло Державне підприємство "Мультимедійна платформа іномовлення України". Звичайно ж, українців не влаштував такого бенкету під час чуми і полетіли голови: зокрема, у відставку пішов міністр культури Ткаченка.

Міністр культури Олександр Ткаченко, фото: Знай.uа
Міністр культури Олександр Ткаченко, фото: Знай.uа

Сам Горбунов заявляв, що фільм важливий для "протидії російському світу у культурній сфері". За його словами, 33 млн - це невеликі гроші за 24 серії стрічки. Українці піддали різкій критиці шоумена, акцентуючи, що ці гроші набагато доцільніше було б використати для військових потреб, наприклад, закупівлі дронів тощо.

Однак ми зараз розповімо не про це, а про інтерв'ю Юрія Горбунова Славі Дьоміну 3 місяці тому, де він розповів про свої політичні амбіції.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Слава Дьомін. Фото: Instagram
Слава Дьомін. Фото: Instagram

Ведучий спочатку поставив спільне питання про те, скільки разів за всю його творчу кар'єру Юрі Горбунову пропонували піти в політику.

"Ну, не дуже багато, але пропонували... Не пропонували гроші, але пропонували, коли всі йшли до депутатів, піти у депутати і кілька разів пропонували міністерську посаду (міністра культури – прим. ред.). Про гроші не йшлося, йшлося про згоду на таку посаду. Перший раз я якось задумався, чи це мені потрібно, але це така перевірка твого его, перевірка на витривалість... Відмовити теж складно, не хочеться людей ображати",- пішов на відвертість чоловік Каті Осадчої.

Слава Дьомін не міг не дізнатися, як Горбунов аргументував свою відмову. На що телеведучий заявив, що кожен має свою місію. і кожен має бути на своєму місці, адже добрий телеведучий - не факт, що добрий міністр.

Юрій Горбунов, фото: Знай.ua
Юрій Горбунов, фото: Знай.ua

Також Юрій Горбунов вважає, що Міністерство культури України – одне із найскладніших міністерств на даний момент.

"Міністром має бути менеджер, не людина культури з телебачення, мистецтва... А поряд з ним мають бути помічники, які відповідають за ключові галузі у сфері, в якій розуміються", - розповів телеведучий.

Нагадаємо, що після скандалу з тендером на 33 мільйони випливло, що Горбунов - кавалер ордена "За заслуги".

Раніше ми повідомляли, що Юрій Горбунов міцно взяв за горло "рот путіна": "Ось так конячка бреше".