Зовсім небагато часу минуло від моменту, коли Віталій Козловський отримав повістку, пройшов медкомісію та вирушив на навчання.

Він періодично спілкувався з аудиторією у соціальній мережі Instagram, розповідаючи про те, як все проходить і через що йому проходить. Козловський приєднався до бригади Нацгвардії "Рубіж". А зараз стало відомо, що військове навчання було пройдено. Віталій має лише два дні на те, щоб відпочити і перевести дух.

Віталій Козловський, фото: Instagram
Віталій Козловський, фото: Instagram

У цей час він хоче записати пісню і упорядкувати екіпірування.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"А ще встигну привітати з весіллям людей, які довго чекали цього дня. І завдяки такій активності я зможу привезти для своєї бригади тепловізор", - пише Віталій Козловський.

Якось співак ще й казав, що він втомлюється морально, фізично і зараз взагалі не може загніватись написанням музики. Тепер артист звик до зброї в руках, тому навіть не знає, як натомість триматиме в руках мікрофон.

Віталій Козловський. Фото Instagram
Віталій Козловський. Фото Instagram

Все, що тепер чекає на Козловського, — це присяга і розподіл. Він також додав, що важливо пам'ятати, що за кожне подих потрібно дякувати воїнам ЗСУ, продовжуючи їх підтримувати, бо війна ще не закінчилася.

Нагадаємо, Віталій Козловський зняв "секретну біозброю", тренуючись у Нацгвардії: не кожному дано зустріти

Як повідомляв "Знай.uа", раннє піднесення та виснажливі тренування: Віталій Козловський розповів, як проходить навчання на полігоні

Знай.ua писав, "досить локшину людям на вуха вішати": українці не вірять у щире бажання Віталія Козловського захищати Батьківщину