Камалія — відома українська виконавиця, за якою стежать близько 250 тисяч людей у ​​соціальній мережі Instagram.

Саме там вона вкотре вирішила поностальгувати за минулими часами, коли вона була молода. Зовсім недавно вона розійшлася з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. 11 липня вони відзначили 20-річчя з першої зустрічі, а зараз вона розповіла про те, як їй удалося закохати його в себе.

Камалія і Захур. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial
Камалія і Захур. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

На сторінці вона опублікувала уривок з концерту, що давно пройшов, де, при супроводі оркестру, Камалія виконує українську народну пісню під назвою "Місяць на небі", саме вона допомогла їй привернути до себе увагу Захура.

"З цієї пісні 20 років тому почалася наша красива любовна історія із Захуром. Почувши цю пісню того заповітного вечора, він ледве не освідчився! Я досі пам'ятаю: це була п'ятниця, 11 липня, вечір" - зазначає вона.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Камалія, фото: Instagram
Камалія, фото: Instagram

"Нехай ця історія кохання ніколи не закінчується", "Глибоко, зворушливо, чудове виконання", "Гармонічно в обліку і ваша краса, і чуттєвий вокал, і жіночність", "Неймовірно чарівний голос", - пишуть користувачі в коментарях .

Нагадаємо, Камалія опинилася в лікарні через серйозну травму: "Не хотіла ділитися новинами, соромилася"

Як повідомляв "Знай.uа", Камалія і Захур разом похвилювалися за дочок, які захопилися екстремальною розвагою: "Безстрашні"

Знай.ua писав, Камалія і Захур ощасливили дочок, після несподіваного розлучення: "Мама разом з татом"