Багато хто пам'ятає першу новину, що з'явилася в ЗМІ десь місяць тому, коли ми всі побачили, що Віталій Козловський отримав повістку.

Незабаром чоловік уже пройшов медкомісію та опинився у складі ЗСУ. Артист офіційно став військовим та приєднався до бригади Національної гвардії України "Рубіж", що належить до Гвардії наступу.

Віталій Козловський. Фото Instagram
Віталій Козловський. Фото Instagram

Вже понад два тижні 38-річний співак проходить навчання разом із бригадою Нагвардії. Тепер він поділився кадрами умов, за яких йому доводиться проживати під час бойової підготовки. Козловський періодично ділиться у соціальних мережах, зокрема, в Instagram, фотографіями та знімками того, як відбувається навчання. Зараз же він зняв, як сидить усередині великого намету з ліжками та піддонами, які використовуються як підлога.

Крім українських військовослужбовців, там розташовується й новітня "біозброя" — кошенята, які не лише створюють атмосферу затишку, а й можуть замурчати ворогів до смерті.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Віталій Козловський, скріншот: Instagram Stories
Віталій Козловський, скріншот: Instagram Stories

Віталій Козловський, скріншот: Instagram Stories
Віталій Козловський, скріншот: Instagram Stories

Протягом цих тижнів Віталій Козловський вивчає бойову зброю, звичайно ж, вчиться стріляти, копати окопи, максувати їх і, що важливо, опановує навички першої медичної допомоги.

Нагадаємо, "досить локшину людям на вуха вішати": українці не вірять у щире бажання Віталія Козловського захищати Батьківщину

Як повідомляв "Знай.ua", військові "знищили" Віталія Козловського на бойовій підготовці і поголили йому бороду: "Бл*ть, ти хто?"

Знай.ua писав, Віталій Козловський вже у військовій формі і на полігоні: готується до наступу