Екзотична красуня Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" позбулася зайвого одягу та продемонструвала розкішні форми у крихітному купальнику. Гарячими кадрами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Еліна Мбані як актриса "Жіночого кварталу" та співачка має великий фан-клуб. Вона намагається постійно підтримувати контакт із шанувальниками, зокрема через соцмережі, де ділиться як творчими успіхами, так і моментами свого особистого життя.

Еліна Мбані. Фото: скрін youtube
Еліна Мбані. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Еліна Мбані вирішила зробити літо для українців ще спекотнішим. Знаменитість позбулася зайвого одягу та влаштувала невелику селфі-фотосесію перед дзеркалом в одному купальнику.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Тоненькі смужки, з яких складається купальник зірки, відкрив її "принади" у всій красі. Природно, шанувальники не могли не оцінити такі вражаючі кадри.

"Народ просить зробити таку фотосесію, люди повинні бачити своїх вокальних героїв - як вони є", "Ммм, яка ж гарна", "Гаряче дуже ", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого Кварталу" Сопонару зробила груди і розлютила українців напівголістю: "Можна було дрон купити".

Також наш портал інформував, українці дізналися про дату перемоги у війні і в цьому допомогла Оля Цибульська: "На всіх каналах лунав гімн".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Віра Кекелія зізналася, чому боялася засудження оточуючих: "Бути непомітною".