Українська співачка та телеведуча Оля Цибульська спробувала трохи підняти настрій українцям, запропонувавши вгадати дату нашої перемоги над російським загарбником.

У публікації на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм Оля Цибульська виклала відео зі свого виступу на благодійному вечорі та розповіла, що таким чином спробували зібрати кошти на 10 автомобілів для українських військових.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

"Вгадай дату нашої перемоги! Давай наближати її так у коментарях ❤️🇺🇦 Сьогодні був особливий благодійний вечір. Збирали кошти на 10 машин нашим героям для проекту "1000 автомобілів свободи". Щеміло всередині, виливалося "Сміюся і плачу. А потім знову плачу і сміюся. Такі ми всі зараз, правда? Дякую організаторам і кожному, хто залишив свій внесок у перемогу. Люблю ❤️‍🩹🇺🇦", - написала вона. Оля Цибульська

Оля Цибульська, instagram.com/cybulskaya
Оля Цибульська, instagram.com/cybulskaya

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"У вересні все закінчиться", "22.09.2023🇺🇦🇺🇦🇺🇦🙏но хочу щоб уже завтра вранці на всіх каналах лунав гімн України та слова перемоги над ґратами", "18січня4 а Новий рік ми будемо зустрічати з перемогою", "24 серпня 💙🇺🇦", - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, що Оля Цибульська вийшла з декрету через 2 тижні і довела себе до крапельниць: "Мені здавалося, що рухне все".

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська показала, куди треба натискати, щоб було добре: "Моя точка G".

Також стало відомо, що 37-річна Оля Цибульська змирилася зі зморшками і "висміяла" жертв косметології: "Щоб груди не падали у стрінги...".