Олексій Дурнєв, блогер, який від початку війни став активно просовувати український контент сів в калюжу.

У останньому випуску "Дурнев дивиться сторіс" він помилково виклав карту росіі з тимчасово окупованим Кримом. Це викликало хвилю обурливих емоцій в українців, проте з часом Олексій їх тихенько повидаляв, натомість кадр з ганебною мапою рф на які "приліплено" Кримський півострів залишився у випуску.

Олексій Дурнєв з Кримом на російській мапі. Фото: Youtube
Олексій Дурнєв з Кримом на російській мапі. Фото: Youtube

На відео Дурнєв розповідає, що в росії все занедбано. Лише два міста _ москва та петербург цвітуть і пахнуть. А за зоною 200 км від москви вже не чули навіть про асфальтовані вулиці.

По хорошому, Олексію слід було б не витирати коментарі, а хоча б вибачитися та прибрати випуск. Натомість Дурнєв "замалював" Крим на російській мапі на своєму каналі в Youtubе, хоча як то кажуть скрини не горять.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Олексій Дурнєв з замальованим Кримом. Фото: Youtube
Олексій Дурнєв з замальованим Кримом. Фото: Youtube

Натомість коментарі зникають, викликаючи неприємний осад, та спогади про те, як у 2012 році Олексій агітував голосувати за путіна.

"Оу, і жодного коментаря про лажу з мапою!"

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Звісно, Дурнєв "перевзувся", випускає україномовний контент, та допомагає армії, однак такі деталі додають до іміджу негативу.

Нагадаємо, ми писали, що Вова Дантес розповів, що його врятувало від поганих думок через обстріли: "Пігулка від суму".

Як повідомляв "Знай.ua" скандал із піснею "Волонтер" та "заочним" записом у ТРО: Настя Каменських зізналася, чи соромно їй за чоловіка Потапа.

Також "Знай.ua" інформував, майже легендарний Анатолій Анатоліч поділився своїм жахом війни: "Сім людей не пережили це катування".