Відомий реп-виконавець Потап наробив чимало галасу через пісню "Волонтер", яку присвятив представникам цієї чудової професії. Тінь впала також на його дружину Настю Каменських, тож вона вирішила висловитись на цю тему.

В інтерв'ю Маші Єфросиніної співачка заявила, що Потап не хотів нікого образити своєю творчістю і наголосила на тому, що він теж людина, яка має право на помилку. У той же час, Настя не очікувала, що пісня заробить таку погану славу.

Потап, фото: Знай.ua
Потап, фото: Знай.ua

"Я знаю, що людей це образило і не хочу виправдовувати, але Льоша цього не хотів. Я довіряю Всесвіту, значить так мало бути, може це урок", - сказала вона.

Каменських відверто казала, що Потап облажався. Не лише в ситуації з піснею, а й заочним "записом" у ТРО. Однак їхні стосунки зараз дуже міцні, незважаючи на чутки про розлучення.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв
Показати ще

"У нас багато спільного, але ми не близнюки і він - окрема особистість. Слухай, він проходить свої етапи. Моя головна роль, як дружини, підтримати свого чоловіка. Ця позиція правильна. Ми нічого поганого не зробили", - заявила зірка.

Раніше ми писали про те, що Потап обурився високими цінами в супермаркетах: "Зараз є справи важливіші"

Як повідомляв Знай.ua, "Ганьба і тупий хайп": Настя Каменських оголосила конкурс на Infiniti та IPhone, щоб віддати ЗСУ 100 тисяч

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських показала, як патріотизм відбився на її обличчі: "Маленька..."