Український співак та колишній чоловік Дорофєєвої, який у минулому був учасником гурту "ДіО.фільми", зараз займається сольною кар'єрою та проявляє активність в Instagram. За Вовою Дантесом слідкує близько 710 тисяч людей.

Дантес днями випустив нову пісню "Чуєш", яка здобула великий успіх. До того ж, для багатьох стало приємною несподіванкою те, що в кліпі знялася його обраниця Даша Кацуріна. Зараз артист вирішив поділитися, як йому на думку спала ідея про написання пісні.

Володимир Дантес. Фото з Instagram
Володимир Дантес. Фото з Instagram

"Рік тому я сидів і вчився грати на гітарі «All my loving” The Beatles. Бо під час повітряної, я сидів у сховищі де гуляв Тік током, а там побачив якихось хлопців, що дуже круто співають цю пісню. Потім, погані думки (через обстріли) почали поглинати мене і я просто бринькав акорди. І в голові крутилося слово Чуєш. Бо воно мені дуже подобається 🥰 Всі, як і я, коли переходять на українську, багато використовують це слово. Бо воно смачне 🤤" - розповів Дантес.

За допомогою аранжування вийшла саме та композиція, яку зараз безперервно прослуховують його шанувальники. Крім того, сам артист дуже надихнувся, коли працював над створенням пісні, і все, що відбувалося, викликало в нього усмішку.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Ми сміялись, були як діти, бо пісня ця, як пігулка від суму. Радий, що вас вона теж робить щасливішими. Обирай українське❤️" - додав він.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва ось-ось може зіграти весілля з Кацуріним через рік після розлучення з Дантесом: "Зараз..."

Раніше ми писали про те, що Вова Дантес із голим торсом засвітив характерні плями на дзеркалі: "Порушую себе сильно"

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Дантес зробив це вперше після розлучення з Надією Дорофєєвою: "Дуже дивне відчуття"