Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч відвідав населені пункти, які перебували у російській окупації певний час.

Пост був розміщений на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік висловлюється про війну в Україні.

Анатолій Анатоліч, фото: Знай.ua
Анатолій Анатоліч, фото: Знай.ua

Він вирушив у село Ягідне, що на Чернігівщині, яке практично місяць було під російською окупацією. Там Анатолій Анатолич поговорив із місцевою мешканкою, яка поділилася подробицями цього жахливого часу.

"Місяць це село було під окупацією рашистів. Здебільшого це були тувинці. Про те, що крали рашисти. 27 днів 370 мешканців села провели у підвалі місцевої школи, де влаштували там в'язницю. Семеро людей не пережили цю тортуру. Ще семеро вбили окупанти. Кого у своєму дворі, кого в полоні” – розповідає телеведучий.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Місцева мешканка згадує, що росіяни крали із будинків усе, що бачили. І техніку, і одяг, прикраси, і просто звичайні рушники. Мабуть, усе це те, чого їм не вистачає у житті, і чого вони не можуть собі дозволити.

Анатолій Анатоліч. Фото: скрін youtube
Анатолій Анатоліч. Фото: скрін youtube

Нині село намагається повернутися до колишнього життя, хоч це й практично неможливо зробити повністю за поточних умов. Завжди залишається ймовірність того, що вони можуть повернутись, і знову катувати людей.

Це був жахливий місяць, який залишиться в пам'яті городян на все життя.

Нагадаємо, що "улюбленець" Льоші Дурнєва Анатолій Анатоліч оскаженів від дикості росіян: "З літерою зет любили Сталіна".

Раніше ми повідомляли, що українці "розкотили" Анатоліча за расизм, ще й Комарова вплутав.