Співачку Тоню Матвієнко тепло зустріли в Англії, коли вона виїжджала туди через повномашстабну війну в Україні.

Своїми відчуттями вона поділилася на сторінці у соціальній мережі Instagram.

Тоня Матвієнко, скріншот з відео
Тоня Матвієнко, скріншот з відео

Через повномасштабне вторгнення Тоня з дітьми змушена була виїхати з України. Співачка жила в Англії, а маленька Ніна пішла у цій країні до першого класу.

Тоня каже, що у своєму житті вона багато подорожувала світом, проте саме благодійний виступ на потреби українців у графстві Сомерсет, у Великій Британії, запам'ятається їй по-особливому.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Українська пісня творить чудеса", - написала вона.

Тоня Матвієнко та Роман Скорпіон, кадр із виступу
Тоня Матвієнко та Роман Скорпіон, кадр із виступу

Саме тоді, коли вона виявилася далеко від сім'ї та друзів, Тоня відчула, що опинилася у колі по-справжньому своїх людей. Співачка виступала у кафе Bridgewater. Вона стала частиною української спільноти у Британії. Також із нагоди виступу співачки у кафе приготували традиційні українські страви: борщ та вареники.

"Безмежно вдячна за організацію прекрасного вечора українцям, патріотам своєї Батьківщини. Цього вечора я ще раз переконалася, що українська пісня творить дива — місцева англомовна аудиторія проникливо сприймала кожну пісню. Окрема подяка BBC країни та нації. Слава Україні!",- написала Тоня.

Шанувальники підтримали співачку позитивними реакціями та лайками.

Нагадаємо, що життя Тоні Матвієнка кардинально змінилося без Арсена Мірзояна: Україна все ще в душі.

Раніше ми повідомляли, що Арсен Мірзоян розповів, чому б мовчав про зради і як Тоня Матвієнко його контролює: "Якщо правда є біль...".