Відома українська співачка Оля Полякова оголосила "полювання" на путінських артистів Миколу Баскова та Григорія Лєпса, які пообіцяли платити по мільйону рублів за кожен підбитий танк Leopard. Відповідний ролик "королева ночі" опублікувала в instagram.

Оля Полякова заявила, що нещодавно почула кумедну новину, ніби кремлівські артисти в особі Баскова та Лєпса готові платити по мільйону за підбиті танки Leopard. Вона наголосила, що це нереально і запропонувала альтернативний спосіб швидкого заробітку.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

"Хочу запропонувати вам те, що реально. За копняк Колі Баскову і за плювок у морду Лєпсу даю 1000 доларів відразу на карту. Знімаєте це на відео: або як плюєте в морду одному, або як даєте під зад іншому, не важливо кому, 1000 доларів одразу з'являється у вас на карті, а якщо додати до цього "Слава Україні", то дві", - зазначила співачка.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Оля Полякова додала, що той, хто дасть копняка одночасно і Баскову, і Лєпсу зможе заробити відразу 5000 доларів.

Користувачі мережі оцінили акцію від співачки та посміялися, що сезон полювання відкрито.

"Зараз почнеться полювання на цих двох. Причому свої полюватимуть будуть", "Челлендж розпочато. Після баскова буде кіркорів і лорак", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Полякова розповіла, на що проміняла дітей: "Ви маєте бути готові до збитків".

Також наш портал інформував, Оля Полякова вийшла на сцену у треніках і без макіяжу: "Ось нехай тепер хтось візьме і..."

Крім того, ми писали, 18-річна дочка Полякової віддалася почуттям із хлопцем у Лондоні: "Таке відчуття, що вагітна".