Співачка Оля Полякова показала, як готується до виступів

Відео вона поділилася у сторіс Instagram.

Оля Полякова, кадр із виступу
Оля Полякова, кадр із виступу

Полякова показала, як готувалася до виступу в Грузії. Варто зазначити, що з початком військових подій в Україні зірка не приділяє великої уваги тому, що вона одягнена на репетиціях. Цього разу вона обрала спортивні штани з білими смужками збоку, джинсову сорочку та чорну футболку з написом.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Незважаючи на те, ще Олі вдалося деякий час приховувати свій вік, у свої 44 роки вона у дуже гарній формі. Як зізналася співачка, під час святкування свого 30-річчя вона вирішила ЗМІ сказати, що їй 25 років, тим самим списавши собі 5 років. Вона тоді вважала, що співати розважальні пісні у 30 років несолідно.

Однак під час репетиції 44-річна Оля показала справжній талант та силу свого голосу. Не дарма у неї диплом оперної співачки. А на 10-річчі програми "Світське життя" вона вразила симфонічним виконанням пісні "Шльопки".

"Дуже часто мені люди кажуть, що "Пляски" це така несерйозна пісня, ось чого ти не співаєш якусь серйозну музику. То я скажу, що "Пляски" можуть звучати і так. Ось нехай тепер хтось візьме та заспіває на випускному в академії в консерваторії. Я хочу подивитися. Дві з половиною октави діапазону", - сказала тоді зірка.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

Нагадаємо, що Оля Полякова розповіла, на що проміняла дітей: "Ви маєте бути готові до збитків".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова з церкви йшла прямо в шинок: "Я задумалася про це в 13 років".