Відома українська виконавиця, дружина фронтмена гурту "Антитіла" Тараса Тополі, Alyosha постала в образі милої відьмочки та закликала всіма силами підтримувати воїнів ЗСУ у боротьбі проти зла. Відповідну публікацію вона розмістила на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Alyosha активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно ділиться з українцями подробицями свого життя до США, куди виїхала разом із дітьми після початку повномасштабної війни.

ALYOSHA. Фото: скрін youtube
ALYOSHA. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Alyosha захопила шанувальників дуже ефектним кадром. На фото вона позує в похмурому приміщенні, сповненому диму, тримаючи в руках таємничу книгу. Можна подумати, що зірка перетворилася на милу відьмочку сучасності.

Alyosha. Фото: instagram.com/alyoshasinger
Alyosha. Фото: instagram.com/alyoshasinger

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Співачка зазначила, що зараз усім українцям потрібно будь-що підтримувати захисників, щоб вони зуміли здолати зло.

"Контрнаступ на сили зла має відбуватися з усіх фронтів! Молитви наші – сила кохання та чистоти! Не забуватимемо про це, дорогі українці! Кожен – сила!", - підписала фото виконавиця.

Реакція шанувальників не забарилася.

"Дуже красива", "Це 100%", "Фото просто вау", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Alyosha довела весь світ до сліз на сцені "Євробачення-2023", показавши просту історію України: "Плачу, тремчу, сумую".

Також наш портал інформував, Ірина Білик нарешті розповіла про раптове кохання в період війни: "Ніякі межі не роз'єднають нашу".

Крім того, ми писали, Оля Полякова зізналася, що її чоловік надто старий для регулярного інтиму з нею: "У нього там нічого не просить".