Зірка серіалу "Свати" Ганна Кошмал показала шанувальникам, що таке справжня радість

Відео вона опублікувала у сторіс Instagram.

Анна Кошмал. Фото: instagram.com/smorkovkina
Анна Кошмал. Фото: instagram.com/smorkovkina

На відео щаслива Ганна розповіла, що перший день літа вона святкує у Києві і від того у неї відчуття просто супер.

"Перший день літа - це просто супер, а особливо тому, що ми святкуємо його в Києві", - прокоментувала відео Ганна.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

З ким саме святкує початок літа Ганна не уточнила, але показала в наступному фото фото маленького сина Михайла, а на проти нього сітка з полуницею, комбучею (напій з чайного гриба) та іншими продуктами.

Зазначимо, що в актриси зараз досить непростий період, адже більшість тих, з ким вона раніше спілкувалася по серіалах, живуть у Росії. Як розповіла Ганна, лише деякі актори зі "Сватів" підтримали її під час війни, а з іншими не склалося. Однак вона вирішила не видаляти їхні спільні фотографії зі сторінок соціальних мереж, щоб вони дивилися і пам'ятали, як тепло вона їх приймала на своїй Батьківщині, і як вони вчинили зі свого боку.

Нагадаємо, що Ганна Кошмал у спокусливому вбранні показала, як пощастило її чоловікові: "Без силікону".

Раніше ми повідомляли, що Женька зі Сватів мало не стала жертвою двох невідомих чоловіків: "Довго не могла прийти до тями". Злочинці хотіли витягнути актрису із її машини.

Також стало відомо, що Ганна Кошмал у майці-сіточці без білизни вкрала мову у Цимбалюка з "Фортечної": "Це вау".