Блогерка та дружина співака Віктора Павліка Катерина Реп’яхова розповіла своїм підписникам що погано себе почуває та не може вживати їжу вже довгий час. Причину проблем зі здоров'ям Катерина не називає.

Катя Репяхова, фото: Instagram
Катя Репяхова, фото: Instagram

28-річна блогерка розповіла підписникам, що вона вже п’ять днів взагалі не може нічого їсти. Катерина навіть ледь не втратила свідомість від знесилення прямо на вулиці.

"Не їм нічого зовсім. До такої міри, що вже не можу підійняти Мішу у 15 кг. Сьогодні мене скрутило прямо на вулиці, не могла встати з асфальту. Тому їла через силу", — повідомила в сторіз Репяхова.

Сторіз Катерини Реп'яхової. Фото Instagram
Сторіз Катерини Реп'яхової. Фото Instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Блогерка розповідає що після того як майже безсилою впала на вулиці, вона примусила себе з'їсти трохи супу та вареного рису. Втім, дружина Павліка зізналась, що ніякими зусиллями не може повернути апетит.

Сторіз Катерини Реп'яхової. Фото Instagram
Сторіз Катерини Реп'яхової. Фото Instagram

Підписники блогерки припустили, що так на її здоров'я міг вплинути стрес від нещодавнього скандалу зі спецперепусткою, який розгорівся навколо зіркової родини після відео в якому Катерина хизувалася спец-перепусткою рухаючись столичним Південним мостом разом зі своїм чоловіком.

Нагадаємо що рух легковими авто на цьому мосту на період дії воєнного стану заборонений.

Нагадаємо, ми писали, що Віктор Павлік "купив" для своєї дружини перепустку, аби вона назнімала сторізів.

Як повідомляв "Знай.ua", Віктору Павліку після скандалу зі спецперепусткою пригадали його зоряний час: "Разом з Януковичем...".

Також "Знай.ua" інформував, Віктор Павлік втратив спецперепустку, але українці шукають справжніх винуватців.