В умовах воєнного стану їздити та ходити вулицями міст заоронено, такі заходи запроваджувались для забезпечення порядку на території та виявлення можливих диверсантів.

Однак для українських селебріті, схоже закони пишуть особливими пензлями. Адже стало відомо, як один відомий співак, щоб завоювати прихильність своєї молодої дружини подарував їй таку перепустку. Про це йдеться у тг-каналі "батальйон "Монако"".

Віктор Павлік. Фото: Telegram
Віктор Павлік. Фото: Telegram

Це що доказ того, що в Києві торгують перепустками на авто для спецпроїзду та пересування в комендантську годину? Віктор Павлік не втримався та подарував молодій дружині такий чудо-пререпустку. - йдеться у повідомленні.

На відео, яке додали до повідомлення, Катя Репяхова хвалиться, що її чоловік везе по Південному мосту, це проїзд не для всіх, і це тільки їй чоловік дарує такі "романтичні подарунки". А Павлік уточнює, що перепустка - це тобі подарунок.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Катя Репяхова. Фото: Instagram
Катя Репяхова. Фото: Instagram

Раніше повідомляли, що у Києві рух Південним мостом від 16 травня заборонений для приватного транспорту. Про це повідомляє Телеграм-канал КМДА.

Зазначається, що рух Південним мостом буде дозволено лише для спецтранспорту екстрених та аварійних служб, громадського транспорту, транзитного вантажного транспорту, а також авто зі спеціальними перепустками. Обмежується лише рух приватних автівок.

Нагадаємо, історію з перепусткою вже була, коли поліцейський зі Львова подарував дівчині бажаний подарунок - перепустку.

Як повідомляв "Знай.ua" українців попередили про штраф у 34 тисячі, виписати можуть будь-кому.

Також "Знай.ua" інформував, 86-річний пенсіонер виграв інтим із двома дівчатами одночасно і пішов із життя, право передали онуку.