Народний артист України Віктор Павлік разом із дружиною Катею Репяховою влучив у неприємний скандал зі спецперепусткою, а тепер музикантові пригадали ще й агітацію за втікача Віктора Януковича у 2010 році. Архівний ролик опублікували у соціальній мережі twitter.

Нещодавно Віктор Павлік та його молода дружина Катя Репяхова розлютили українців, хизуючися спецперепусткою для проїзду Південним мостом. Інцидент набув великого розголосу в мережі, а документ у артиста вилучили правоохоронці. Проте на цьому скандали не припинилися.

Віктор Павлік. Фото: скрін youtube
Віктор Павлік. Фото: скрін youtube

Так, українці пригадали Віктору Павліку, як під час виборів 2010 року він вийшов у прямий ефір зі штабу Віктора Януковича. Музикант заявив, що пройшов підтримати "лідера" та особисто заспівати для нього кілька пісень.

"Насамперед я підтримував Віктора Федоровича та вважаю, що це було дуже правильно", - констатував співак.

Також Віктор Павлік заявив, що його "особисті очікування" від президентства Януковича – здобути звання Народного артиста.

Користувачі мережі не дотримали емоцій.

"Ой, батя, шикидим-шикидим…", "Благо, я так багато всього не пам'ятаю. Цих "зірок" як колупати - майже кожне десь зашкварилося з російською, клунями, або ще в якомусь лай*і вимазано. А зараз усі такі патріоти, аж зі шкіри вистрибують", "Дякував Янику...", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін twitter
Коментарі. Фото: скрін twitter

Коментарі. Фото: скрін twitter
Коментарі. Фото: скрін twitter

Раніше портал Знай повідомляв, Віктор Павлік набрався хоробрості і зробив це наших військових та всіх українців: "Вже їду до Львова".

Також наш портал інформував, що Катя Репяхова після операції на носі зважилася на ще один експеримент: "Поки молода..."

Крім того, ми писали, Катя Репяхова зізналася, чи "бідні" вони з Віктором Павліком після операції на носі: "Коли будуть гроші..."