Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і працює в Росії, вирішила грайливо попозувати на камеру свого телефону під всесвітньо відому пісню.

Свєта часто ділиться зі своїми шанувальниками подібними кадрами, однак, коли фанати чують рок і бачать Лободу - їм стає ще приємніше на душі.

Про це стало відомо завдяки Stories Світлани Лободи в мережі Instagram.

Історія Світлани Лободи, скріншот: Instagram
Історія Світлани Лободи, скріншот: Instagram

На опублікованих кадрах можна помітити, що Світлана Лобода ритмічно рухається під хіт Fly Away американського співака Ленні Кравіца. Такі слова звучать за кадром: "I want to get away, I want to fly away, Yeah yeah yeah, I want to get away, I want to fly away, Yeah yeah yeah". Цей приспів можна перекласти так: "Я хочу звалити, Я хочу полетіти, Так, так, так, Я хочу звалити, Я хочу полетіти".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також можна помітити, що на Свєті чорна маєчка, яка цікаво оголює плечі зірки, а також рожева накидка, яка додає ніжності її образу. Також додає родзинки до її образу і світла зачіска з манікюром в тон кофтині.

На жаль, це лише коротка історія співачки, а не публікація - ми не дочекаємося коментарів від відданих фанатів. Але ми точно знаємо, що найзавзятішим шанувальникам такий настрій співачки завжди подобається.

Раніше повідомляли, 63-річна мама Світлани Лободи в купальнику вразила витонченими формами.

Як повідомляв Знай.uа, Світлана Лобода влаштувала 9-річній доньці дорослу фотосесію без одягу.

Знай.uа писав, Лобода одягла 15 мінімалок за один вечір: не обійшлося без кристалів Swarovski.