Відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка постійно хизується вмінням сідати на шпагат, поділилася зі своїми шанувальниками вельми відвертою фотографією і святковим зверненням.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Волочкової в мережі Instagram.

"Вітаю з Водохрещею. Занурюся в крижану Купіль і мчу на прогін перед завтрашньою виставою і святкуванням дня народження.", - підписала публікацію балерина.

Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Facebook
Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Facebook

На опублікованій фотографії можна помітити, що балерина у всю святкує православне Хрещення Господнє. Видно, що на вулиці мороз, а Волочкова прикрила свої принади банними віниками. Швидше за все, фото було зроблено у дворі шикарного маєтку балерини.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

До слова, пост балерини зібрав майже три з половиною тисячі лайків за кілька годин після публікації. Також важливо зазначити, що Анастасія не дала можливості фанатам висловитися, закривши коментарі.

Але балерина готується до нового спектаклю, а також до пишного святкування дня народження. Абсолютно зрозуміло, що зірка не хоче псувати собі настрій перед важливими подіями.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Волочкова знову показала шанувальникам свій шпагат. На цей раз, може здатися, що балерина змогла перевершити сама себе. На опублікованому кадрі можна помітити вже звичну картину - Настя в оточенні свого портрета і підставок для фітнесу сіла на шпагат. На зірці немає балетної пачки, проте Волочкова одягла блакитне трико і чорний браслет - це все, що можна побачити в образі зірки.

Раніше повідомляли, Волочкова сховала ноги і похвалилася, як її балує коханий.

Як повідомляв Знай.uа, чарівна Кім Кардашьян вивалила потужне філе на заздрість Каньє: розлучення - не вирок.

Знай.uа писав, Волочковій до неї далеко: ексNikitA Кумейко підкорила райські острови гарячим шпагатом.