Популярна українська реперша Alyona Alyona розповіла про те, як і з яких причин зважилася на зйомку в рекламі нижньої білизни. Про це вона розповіла в інтерв'ю Катерині Осадчій.

Осадча прийшла на презентацію власного лейбла Alyona Alyona і зазначила, що вона вирішила залишити на день улюблений спортивний костюм і прийшла в чорній сукні до підлоги з глибоким розрізом на нозі.

"У мене була зйомка в журналі Vogue і мені придумали цей образ і коли я одягла і побачила себе і зрозуміла, що все - таки бути в одній і тій же одязі типовою це теж рамки, а я говорю про життя без рамок, без обмежень, стрижень всередині, яким би ти не був, чому б не надіти цю сукню сьогодні", - говорить Олена.

Також вона розповіла, як зважилася на зйомку в рекламі нижньої білизни.

"Нічого там такого надприродного Я не показала. Це всього лише тіло. У кого-то таке, у кого-то таке. Це просто тіло. Я люблю воду, я люблю купатися. Я ж ходжу на пляж в купальнику. Розумієш, може я б себе відчувала дуже некомфортно, якби це була б реклама типова: спокуси чоловіка. Але оскільки ця реклама про те, що: прийми себе, Одягни комфортну білизну і ходи, щоб тобі нічого не терло і нічого не тиснуло, а я як ніхто розумію в цих штуках, мені це було близько. Я розуміла, що ми несемо в цей світ. З легкістю пішла це і зробила", - каже Олена.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, реперша Alyona Alyona потрапила в лікарню після зимових канікул.

Як повідомляв Знай.uа, Alyona Alyona показала своє кошлате щастя.

Також Знай.uа писав, що Alyona Alyona буде "Холостячкою"? Українці вражені можливою кандидатурою для шоу.