У соціальній мережі Instagram з'явився досить цікавий акканут, який заснований на речах української виконавиці Світлани Лободи.

Співачка Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео. За її життям стежать більше шести мільйонів чоловік. А зараз пропонуємо розібрати вартість тих чи інших нарядів співачки. Наприклад, нещодавно вона викладала знімок в чорній сукні, сидячи в одному із закладів.

"Краще п'ятниці - тільки субота😂 хорошого вечора, мої хороші 😜", - писала вона.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вона постала на знімку в туфлях від американського дизайнера одягу і колишнього креативного директора Balenciaga Олександра Вана. Їх вартість становить ~24133,60 грн (62,955 тисячі рублів). На ній можна помітити сережки з обробкою з кристалів Swarovski від Паризького будинку високої моди Saint Laurent. Їх вартість-18132,31 грн (47,300 рублів). А ось сукня від розкішного австралійського модного бренду Zimmermann - 52127,28 гривень ($1,850). І повна вартість, не включаючи сумочку, становить - ~94393,19 грн (246 394,30 рублів).

Лобода, скріншот: Instagram
Лобода, скріншот: Instagram

Якось раніше Світлана Лобода з'являлася на знімку з куркою KFC, на якому постала в сорочці "Poppies & Dorothy" від Louis Vuitton. Вона коштує 35651,26 гривень (93,000 рублів).

"Poppies & Dorothy" від Louis Vuitton, скріншот: the RealReal
"Poppies & Dorothy" від Louis Vuitton, скріншот: the RealReal

Нагадаємо, Лобода попалася на збільшенні свого "комплексу": "Бачив її без гриму"

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода показала коханого чоловіка, і це не Тілль: "Робиш те, що іншим не під силу"

Знай.ua писав, молодша сестра Лободи показала худючу талію: "Надовго". Вона виклала фото, які, судячи з вказаного місця розташування, були зроблені в Об'єднаних Арабських Еміратах.