Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, часто ділиться свіжими постами в соціальній мережі Instagram. Зараз за життям зірки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Не так давно 38-річна артистка опублікувала красиву фотографію, на якій позувала в концертній короткій сукні та босоніжках на шпильці на красивій локації з коронами, що світяться. Поруч зі Світланою зображена таємнича незнайомка у вечірньому вбранні.

"Нічого особистого, лише реклама!" - заявила Лобода, натякаючи на вислів про бізнес.

"Чудово!)❤️❤️❤️❤️❤️", "Красуні🔥 😍", "Богиня", "А хто поруч? Я подумала мама", "Можна ця реклама буде розвішена по всіх містах? 😂❤ ️", "Реклама чого Світлана Сергіївна??? 😂", "Ви тут така красуня! Вам дуже личить такий макіяж!👍", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Лобода дала перший сольний концерт після карантину, і плювати на локдаун: "Була позбавлена". Так, артистка виступила в Дубаї та розповіла про це своїм фанатам.

Нагадаємо, Світлана Лобода дозволила 9-річній доньці Єві змінити колір волосся на екстремальний рожевий.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лобода виклала фото з донькою і розкрила плани на січень, про музику ні слова: "Відмінне рішення".

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода почала 2021 рік зі скарг. Вона розповіла, через що доводиться проходити артистам, аби радувати своїх шанувальників.