Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, часто ділиться свіжими постами в соціальній мережі Instagram. Зараз за життям зірки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Не так давно 38-річна артистка поділилася в своїх Insta Stories кумедним роликом, в якому відкривала рота під композицію, як оперна співачка.

Такий ефект на зображення створює спеціальна Instagram-маска. Таким чином Лобода вирішила на ніч пограти на камеру і перевтілитися в оперну діву.

"На добраніч", - підписала смішне відео виконавиця.

Світлана Лобода, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Світлана Лобода, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода поділилася в своїх Insta Stories досить відвертою фотографією, на якій зображена її молодша донька Тільда під час купання у ванній. При цьому обличчя дитини Лобода воліє приховувати від шанувальників. Батько Тільди також невідомий.

Нагадаємо, Світлана Лобода і Валерій Меладзе провели виступ в одному з київських ресторанів, не звертаючи уваги на встановлені карантинні обмеження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода у весільній сукні збентежила спокусливими танцями: "Ураган почуттів".

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода нарвалася на критику через розкішну шубу: "Скільки бідних тварин".