Українська актриса Ксенія Мішина після фіналу "Холостячки" живе і будує стосунки зі сценаристом "Квартал 95" Олександром Еллертом. Коханий дав інтерв'ю Анатолію Анатолічу в Зе Інтерв'юер і вперше поділився несподіваними фактами.

Еллерт розповів, як вперше познайомився з Володимиром Зеленським. У той час майбутній президент був суддею "Розсміши коміка". Саші вдалося в парі зі Станіславом Тригубом виграти супергру і заробити 20 тисяч гривень.

Перемога Еллерта в 1 випуску 8 сезону "Розсміши коміка" сталася ще в 2014 році. І тоді Зеленський помітив його Класні жарти і він став одним з авторів студії "Квартал 95" і почав жити в Києві.

"Спочатку я потрапив у" Квартал " шість років тому. Я приїхав на" Розсміши коміка", виграв супергру. І стояв, чекав оформлення документів, підійшов Володимир Олександрович (Зеленський). Каже: "самі пишіть?". "Сам". "Ну, давайте Вам зателефонують через тиждень"... Йому сподобалося, як ми жартували", - згадує Еллерт.

Саша зізнався, що не особливо вірив у свої сили і те, що йому передзвонять з кварталу і запропонують роботу, хоча в душі і сподівався на це.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Якраз був 2014 рік. Я переїхав до друга в Харків, з відомих причин, чому переїхали зі Сходу. І, їдучи в поїзді, природно ,з думками " Мда, тобі передзвонять..."Ну, я не вірив, що дійсно подзвонять. І через тиждень дійсно подзвонили і сказали: "пацани, приїжджайте на стажування в "Квартал". Все, пройшов стажування, тепер уже шостий рік тут, із задоволенням, кайфую", - каже Олександр.

Нагадаємо, Холостячка Мішина взяла в руки зброю, виглядає мужніше Еллерта.

Як повідомляв Знай.uа, наречений Мішиної Еллерт надав велику послугу колишньому супернику.

Також Знай.uа писав, що коханий Мішиної Еллерт побив рекорд і обійшов Моргенштерна.