Відомий український ведучий, автор жартів студії "Квартал 95" і переможець першого сезону шоу "Холостячка" Олександр Еллерт у великому інтерв'ю розповів багато цікавинок про своє життя.

Мільйони українців протягом довгих тижнів спостерігали, як Саша завойовує серце акторки Ксенії Мішиної, тепер прийшов час дізнатися, що ховається в душі цього хлопця.

Про це стало відомо завдяки новому випуску "Зе Інтерв'юер" в мережі YouTube.

Олександр Еллерт, фото: скріншот відео
Олександр Еллерт, фото: скріншот відео

Олександр Еллерт серед багатьох відповідей і зустрічних питаннь з журналістом Анатолієм Анатолічем окремо зупинився на питаннях чоловічих почуттів. Саша розповів, чому чоловік повинен чітко висловлювати свої переживання словами і не тримати все в собі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Так, в один момент Анатолій Анатоліч вирішив запитати у Олександра про емоції і про почуття: "Ти говорив, що тобі було складно говорити про емоції, ну типу, як всім хлопцям. Ну що, мені зараз розповідати на всю країну, як я люблю, переживаю. Ти розвивав це все в собі, і взагалі, чи можуть хлопці так відверто говорити про свої емоції?".

Еллерт у Анатоліча, скріншот з відео
Еллерт у Анатоліча, скріншот з відео

"Мені здається, потрібно. Тепер я розумію, що чоловік, якщо любить, не повинен соромитися. Чомусь в дитинстві мені говорили - не плач, не розпорошуйся. Я прийшов зараз до такого висновку, що чоловіки повинні говорити про любов, що вони відчувають, що вони думають. Так, це буде сухувато, на відміну від жіночої подачі романтизму і сентиментальності. Але якщо ти любиш, ти можеш сміливо про це говорити.", - відповів Олександр Эллерт.

Раніше повідомляли, Еллерт зізнався, що довелося пройти після фіналу Холостячки.

Як повідомляв Знай.uа, Еллерт показав, як вилизують яйця на інтерв'ю з Анатолічем.

Знай.uа писав, Льоша з "Холостячки" повідав про найболючіше: "У мене 8 років не виходило".