19-річна ізраїльська модель Яель Шелбі Коен, яка зараз проходить службу за призовом у військово-повітряних силах Ізраїлю, була визнана володаркою найкрасивішого обличчя у світі.

Вже протягом 30 років, ще з 1990, популярний рейтинг топ-100 найкрасивіших облич світу презентує TC Candler. З останніми результатами можна ознайомитися у спеціальному відео. А Знай.ua розповідає незвичайну історію переможниці.

Яель Шелбі народилася в Нагарії, Ізраїль в релігійній єврейської сім'ї. Цікаво, що дівчина використовує своє друге ім'я замість прізвища у професійній діяльності, щоб захиститися від пристріту. Свою кар'єру вона почала з завантаження селфі в Instagram незадовго до свого 16-річчя - його відразу помітили і запросили дівчину на зйомки.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Дівчина навчалася в релігійній школі, і моделінг став проблемою для ортодоксальної родини. Однак врешті-решт батьки погодилися, щоб Яель займалася моделінгом, поки це не суперечить вимогам релігії. Однак дівчині не надто просто дається поєднувати ці сфери — вона відмовляється від багатьох пропозицій через необхідність роботи у суботу чи занадо відвертого одягу. А під час показів у Мілані дівчина місяць харчувалася крекерами, оскільки не могла знайти кошерну їжу.

Зараз Шелбі служить солдатом в Силах оборони Ізраїлю (ВПС Ізраїлю). Характерно, що вона обрала не цивільну службу в Шерут Леумі, як це заведено в жінок з ортодоксальних родин, а долучилася саме до збройних сил.


Нагадаємо, фінал "Супер топ-модель по-українськи" визначив переможницю проєкту

Як повідомляв портал Знай.ua, фіналістки "Супер топ-моделі по-українськи" взяли участь у магії перед фіналом

Також Знай.ua писав, фінал "Супер Топ-модель по-українськи" розсварив Плакидюк і Костромічову