Українська актриса Ксенія Мішина і головна героїня романтичного шоу "Холостячка" показала чоловікові позитивний тест на вагітність. І це був не її коханий Олександр Еллерт.

У фан-акаунті Ксенії Мішиної опублікували фрагмент з фільму" Гола правда " якраз на моменті, де вона повідомляє своєму обранцеві про вагітність.

У короткій сцені Ксенія сидить за чашкою кави і чекає свого обранця. Заздалегідь на стіл вона поклала позитивний тест на вагітність.

Він сідає за стіл і не помічає, що це тест, починає розмішувати паличкою кави і тільки після її зауваження бачить, що сталося. І коли розуміє, що дівчина вагітна, встає, бере її на руки і кружляє в повітрі

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше Олександр Еллерт зізнається, що хоча і не дивився "Танці з зірками", де перемогла Ксенія і не знав хто вона, але відразу помітив, яка вона гарненька.

"Побачив Мішину. Не встиг познайомитися ні в гримерці, ніде. Потім йдемо ми на карантин все. Я вирішив зайнятися саморозвитком, купив онлайн-курси. Знову Мішину бачу і думаю дивись яка: знову переслідуєш мене. А потім вийшли ми влітку на роботу і Анька-бухгалтер каже мені: Холостячка стартує. Вона каже Мішина. І я думаю: це доля, раз вона втретє в моєму житті з'являється. Треба йти", - каже Саша.

Нагадаємо, Холостячка Мішина взяла в руки зброю, виглядає мужніше Еллерта.

Як повідомляв Знай.uа, наречений Мішиної Еллерт надав велику послугу колишньому супернику.

Також Знай.uа писав, що коханий Мішиної Еллерт побив рекорд і обійшов Моргенштерна.