Український блогер Олексій Дурнєв, який прославився скандальними жартами про український шоу-бізнес після успіху "Дурнєв дивиться сторіс" запустив ще одне YouTube-шоу "Їжа Дурнєва".

Він запросив у гості до себе на проект популярну українську співачку Надю Дорофєєву і нагодував її найпопулярнішими салатами з майонезом з супермаркетів. Як правило, він замовляє доставку їжі з певного ресторану і оцінює її за різними критеріями із зірковими гостями. І зважилися поїсти з ним з однієї тарілки вже Дантес, Олена Філонова, Потап, Ольга Фреймут і навіть Дмитро Гордон і не тільки.

Під час дегустації Надя ділилася різними цікавими історіями з життя. Співачка розповіла, що після цього ж дня вона їде на зйомки. І зазначила, як буде приємно після салатів їй бути там.

"Як добре, що у мене далі зйомки. Ось це я прийду з запахом. Мені там вести потрібно передачу. Буде ось так. Ми називаємо його пуфом", - розповіла Дорофєєва.

Олексій Дурнєв і Надя Дорофєєва, фото: скріншот YouTube
Олексій Дурнєв і Надя Дорофєєва, фото: скріншот YouTube

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Надя показала, як випускає повітря під час відрижки. І Дурнєв тут же вгадав, що так називають цього процес після їжі Надя з Позитивом.

Співачка вважає, що у салату "Шуба" є грань. І він дуже швидко може стати непрезентабельним. Дорофєєва і Дурнєв почали придумувати порівняння для кожного з них.

"Це ніби виплюнули і пережували. А це ніби Леся Нікітюк ненафарбована", - гостро висловився про телеведучу Льоша.

Надя поцікавилася в яких вони знаходяться відносинах.

"Ми в суперських. Ні. Вона мені заборонила про неї говорити взагалі. Вона скаже, що ми хайпимо на її імені", - говорить Дурнєв.

У тому числі Льоша відмовився дзвонити Лесі, хоча Надя запропонувала це зробити.

Нагадаємо, Олексій Дурнєв зізнався, що допомогло пережити непростий 2020.

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва нарешті показала дитину, Дівчинка неймовірно схожа.

Також Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва зізналася в коханні, але не Дантесу:.