Наташа Корольова - 47-річна співачка, яка активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram і частенько радує шанувальників всілякими фото і відео.

Нещодавно жінка зважилася стати учасницею реаліті-шоу про виживання серед первісного африканського племені. Вона відправлялася туди на кілька днів з метою перезавантажитися і відволіктися від усього, що сталося з її сім'єю. Адже в кінці 2020 року стався скандал з її чоловіком Сергієм Глушко, який змінив королевою з більш молодою дівчиною, актрисою.

Зараз Корольова у себе в Stories Instagram надала можливість своїм фанатам запитувати будь-яку інформацію, і вона на неї відповість. Хтось же вирішив поцікавитися про думку виконавиці з приводу вибору 18-річного сина Архипа.

"Як вам вибір вашого сина, схвалюєте чи ні", — написав користувач. А знаменитість відповіла: "Я не втручаюся!!! А дівчинка миленька!!!". Вибір її і "Тарзана" сина припав на танцівницю на пілоні на ім'я Мелісса.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На тлі можна розглянути красиву троянду в прозорій скляній колбі і дівчину позаду.

Нагадаємо, Тарзан погнався за Корольовою в Африку, щоб просити вибачення: "Начебто прожарили"

Як повідомляв "Знай.ua", Корольова вперше розповіла про "дивацтва" їх з Тарзаном сина: "Намагалася заборонити йому". Архип - японіст, він ще в підлітковому віці захопився японською культурою, їх мультфільмами, а тепер вступив до університету для вивчення японознавства.

Знай.ua писав, Корольова народила від африканця? Тарзан засвітився з темношкірою дитиною.