Переможниця 10-го сезону шоу “Холостяк” Даша Ульянова поїхала відпочивати в Дубай і через це тимчасово перестала бути на постійному зв'язку.

Відповідний пост був розміщений на сторінці Даші у соціальній мережі "Інстаграм".

Дівчина поділилася свіжою світлиною з відпочинку: Даша стоїть на пляжі, позаду неї готель. На дівчині короткі джинсові шорти і джинсова куртка під якою можна побачити футболку рожевого кольору. У дівчини розпущене волосся, образ завершують великі сонячні окуляри.

Даша підписала своє фото так: “Набираюся сил на цілий рік вперед 🤗 Вдячна вам за ваше розуміння, що я не на зв'язку! По приїзду розпишу що і як, а поки - насолоджуюся сонцем і теплом”.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Ульянова стала улюбленицею України після участі в шоу "Холостяк", в якому вона перемогла. Але Даша не побудувала пару з “холостяком” свого сезону - Максом Михайлюком. За словами дівчини, так сталося через те, що він переспав під час проєкту з однією із учасниць шоу, з якою Даша мала близькі товариські стосунки. Сильну і вольову дівчину ідеальної зовнішності запам'ятали гнучким тілом і відвертістю.

Нагадаємо, раніше пілот Макс Михайлюк, який так і не зміг побудувати відносини з переможницею Дашею Ульяновою, поділився емоціями від поїздки до Колумбії.

Як повідомляв портал Знай.uа, у листопаді Даша Ульянова поділилася сумною новиною про власну хворобу. Дівчина до останнього сподівалася, що у неї просто грип або ангіна, але лікар і тест показали, що у неї коронавірус.

Також портал Знай.uа писав, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина розмістила зворушливий пост, присвячений її 8-річному сину Платону.