Російський співак і колишній чоловік Алли Пугачової Філіп Кіркоров показав, в якій душевній компанії зустрів Різдво в новому році. Крім того фанати зраділи, що артист зважився опублікувати фото з дітьми, які вже сильно виросли.

У новій публікації в Instagram Кіркоров показав фото, як він на Різдво відпочив у Майамі з Крістіною Орбакайте і Little Big, які повинні були їхати від РФ на Євробачення, якби конкурс не скасували через пандемію. Вони виглядають щасливими. Особливо шанувальників здивували усміхнені діти Філіпа, які дуже витягнулися За останній рік.

" коли хотів провести вечір як завжди, але знову провів ідеально... @orbakaite_k @littlebigband @sonyatayurskaya @iliyaprusikin 👌 🏼Я просто зобов'язаний увічнити цей різдвяний вечір в приємною компанією у себе в інстаграмі. Нехай Мій привітний будинок частіше бачить такі душевні зустрічі", - пише Філіп.

Шанувальники відзначили, які Дорослі у артиста діти і який сам співак гостинна людина.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Філіп - дуже добра і гостинна людина", "а дітки то зовсім дорослі стали😍як час летить", " шикарна компанія !... Христина найяскравіша", " як дітки виросли!", "Супер! Відпочиваємо на всю котушку! Заслужили! У колі друзів і колег це ще приємніше! ", "Клас", " які всі радісні! 👍 Щасливого Різдва 😊", " а що Ви там таке робите, щоб так світитися від щастя?",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляти, що нещодавно в мережі був опублікований кліп Ольги Бузової і Dava на пісню "сніжинки", участь в якому взяв і Філіп Кіркоров.

Парочка порадувала своїх шанувальників запальними танцями для так званого бекстейджу. Про це стало відомо завдяки новій публікації розважальної сторінки "top_video_int" в мережі Instagram.

Нагадавши, Кіркоров розкрив перед Джиганом свою "кімнату задоволень", Самойлова очманіла.

Як повідомляв Знай.иа, особисте життя Філіпа Кіркорова випадково розсекретили, новий хлопець потрапив на відео.

Також Знай.иа писав, що Кіркоров став для Бузової жорстким татком, пісні не допоможуть.