Популярна співачка зі Сполучених Штатів Америки Біллі Айліш, яка за короткий час змогла завоювати серця мільйонів підлітків по всьому світу зі своїм хітом "Bad guy", продовжує радувати шанувальників новими кадрами з життя.

Так, нещодавно в мережі з'явився яскравий портрет Біллі під яким вже кілька мільйонів лайків. Про це стало відомо завдяки новій публікації Біллі Айліш в мережі Instagram.

Публікація Біллі Айліш, скріншот: Instagram
Публікація Біллі Айліш, скріншот: Instagram

Можна помітити, що Біллі не підписала нове фото, проте залишила в підписі салатового жучка, неначе натякаючи на схожість з її "кислою" зачіскою. Ніхто не сперечається, що Біллі вже справжня ікона для своїх однолітків, і навіть для тих, хто молодший за неї. Найцікавіше - це спостерігати, як її слухають дорослі люди, при цьому різко змінюючись у обличчі.

Також можна помітити, що Біллі завдяки новій публікації відходить від образу "поганої дівчинки" і просто слідує трендам - кислий колір волосся, сонний погляд і губки зі звичайним блиском. Раніше дівчина любила заявляти, що вона "любить цицьки" і дійсно, часто "грудасті" кадри з'являються в Stories Біллі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Біллі Айліш, скріншот: YouTube
Біллі Айліш, скріншот: YouTube

Варто нагадати нашим читачам, що нещодавно ми помітили факт - Біллі сумує за сценою і своїм фанатам, вона ж творча особистість і потрібно кудись виливати емоції. Нічого, сподіваємося, пандемія в 2021 році відступить і наші улюблені артисти зможуть радувати шанувальників не тільки в соціальних мережах, але і на живих концертах.

Раніше повідомляли, гола Біллі Айліш зізналася, що "любить цицьки" і розгнівала сотні тисяч людей.

Як повідомляв Знай.uа, Біллі Айліш опинилася на самому краю, ще крок - і прірва: небезпечні кадри.

Знай.uа писав, Біллі Айліш перетворилася на милого чортика, фанати просто божеволіють: "Розповім цікаву історію...".