Відомий російський співак Філіп Кіркоров, який прийшов у гості на шоу "Вечірній Ургант" в образі Папи Римського і "прогнав" 2020 рік, любить гарненько пожартувати під час зйомок кліпів.

Так, нещодавно в мережі було опубліковано кліп Ольги Бузової і Dava на пісню "Сніжинки", участь в якому взяв і Філіп Кіркоров.

Парочка порадувала своїх шанувальників запальними танцями для так званого бекстейджу. Про це стало відомо завдяки новій публікації розважальної сторінки "top_video_int" в мережі Instagram.

"Ось це сім'я", - коротко підписали своє відео автори.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сама публікація зібрала всього кілька десятків переглядів, але для наших читачів це буде цікаво. Адже в кліпі Філіп Кіркоров відіграв недолугого батька - типового російського мужичка в тільнику, а Ольга Бузова відіграла відразу кілька ролей - доньки в халатику і світської левиці.

Варто також нагадати нашим читачам, що 53-річний виконавець нещодавно кілька разів піднімався на сцену до Анастасії Стоцької після вистави і кидався на неї з обіймами та поцілунками. А зараз він просто "дозволив" Новий Рік.

Про це стало відомо після кількох Stories в Instagram, де Кіркоров постав разом з Тіматі і пляшками шампанського. "Давайте, давайте всі разом скажемо такі слова: "Новий Рік дозволяємо". Давайте... три... всі давайте. "Новий Рік дозволяємо, Новий Рік дозволяємо", - говорить Філіп Бедросович на відео.

Раніше повідомляли, Кіркоров перетворився на тата і вигнав 2020 рік.

Як повідомляв Знай.uа, Регіна Тодоренко влаштувала красуні-мамі небувалий подарунок, сльози на очах.

Знай.uа писав, у Бузової з "Дом-2" перед Новим роком зникли груди.