Сергій Глушко, він же Тарзан-танцюрист і чоловік співачки з українським корінням Наташі Корольової. Останнім часом його ім'я на слуху через його зраду і обговорення цього негарного вчинку на різних шоу і в публічному просторі.

Він любить різними способами привертати до себе увагу і тепер відправився за своєю дружиною в Африку на зйомки проекту "Плем'я" і ділиться з фанатами кадрами звідти.

"дивіться на П'ятниці проект "Плем'я"", - написав він звідти.

Тарзан, фото: Instagram
Тарзан, фото: Instagram

При цьому у королевою і Тарзана є дорослий син, який навіть можливо піде по стопах батька. На кадрах він тримає на руках темношкіру дитину і трепетно "агукає" з ним.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Шанувальники прийшли в розчулення від цих кадрів. Фанати тут же відзначили, що на відео маса ніжності і навіть запропонували їм з Наташею завести ще одну дитину. На думку фоловерів, він дуже трепетно ставиться до дитини і йому пора за другим.

"стільки ніжності в цьому відео", "пощастило зустрітися з Сергієм на Занзібарі🌴 🌴 🌴, дуже привітна і добродушна людина, я поважала його ще більше , без корони на голові", "Сергію йде бути татом", "вам потрібно свою маленьку дівчинку", "дівчинка красуня яка", "яка принадність", "чудова дитина", "свого вже народив в Африці", - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, Тарзан погнався за королевою в Африку, щоб просити вибачення.

Як повідомляв Знай.uа, Королева вперше розповіла про" дивацтва " їх з Тарзаном сина.

Також Знай.uа писав, що коханка Тарзана встала на бік королевою.