У п'ятницю, 18 грудня, завершився перший сезон шоу "Холостячка", з головною героїнею Ксенією Мішиною, який набрав величезну популярність серед численних українців.

Зірка "Кріпака" Ксенія Мішина робила нелегкий вибір між Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом, проте в останній момент несподівано для глядачів вирішила пов'язати свою долю саме зі сценаристом "Квартал 95" Еллертом. Хоча фінал проекту тільки підійшов до кінця, шанувальники шоу продовжують сперечатися, чому ж Ксенія вибрала не Льошу, а Сашу.

Іноді ці припущення заходять навіть занадто далеко. Наприклад, днями в одному з фан-акаунтів "Холостячки" holostyachka_news з'явилося досить дивне припущення - Мішиній знадобився Еллерт тільки заради прописки, адже сам сценарист "Кварталу" родом зі Східної України, а акторці якраз нібито потрібно зніматися і жити якийсь час в Криму. Сам Олександр Еллерт посміявся над дивною новиною у своїх Сторіс.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Вже ні для кого не секрет, що саме Олександр Еллерт став переможцем шоу "Холостячка".

Але мало хто знає, чому Ксенія Мішина віддала перевагу саме цьому хлопцю з Донбасу.

Причиною її вибору і стало саме походження Саші.
За кілька місяців до зйомок шоу, на адресу кримчанки Ксенії надійшла пропозиція про співпрацю від легендарної кіностудії в Ялті.

Для комфортного переїзду на територію Криму і переміщення між двома конфліктуючими країнами, Ксенії необхідний паспорт з громадянством Російської Федерації.

Для українця на сьогоднішній день найпростіший спосіб отримати паспорт громадянина Росії - це прописка в ДНР/ЛНР.

Оформивши шлюб з Олександром Еллертом, який ще в 2016 році отримав паспорт Російської Федерації, Ксенія Мішина отримує новий паспорт і відправляється в Ялту.
З нетерпінням чекаємо нових фільмів від РК "Кіностудія" Ялта-фільм“

Фоловери одразу ж присоромили фан-аккаунт за неперевірену і недостовірну інформацію: "Що за маячня 🤦🏼♀️", "Яка же маячня просто😐😐😐😐 і не соромно таке публікувати 🙄 на голову просто не лазить на🙃🙃 просто потік інформації без речових доказів", "Браво автору за фантазію 😂", "Замутила весь проект через прописку👍😂😂😂🤦".