Автор-сценарист творчої студії "Квартал 95" і переможець проекту Холостячка Олександр Еллерт поділився у своїх Ista Stories новим випуском своєї передачі "Але це не точно" на YouTube, яку веде спільно зі своїм другом та ексучасником реаліті-шоу Андрієм Рибаком.

У програмі хлопці оглядають і обговорюють побачення всіх учасників з Ксенією Мішиною. Варто зазначити, що саме Еллерт став обранцем акторки у фіналі "Холостячки". При цьому Рибак покинув проект за крок до фіналу через обман.

"Еллерт поспішає повідомити, що на каналі "Але це не точно" нове відео", - йдеться в сторіс гумориста.

Андрій Рибак та Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories

Так, у свіжому випуску друзі побачили побачення Ксенії Мішиної з фіналістом Олексієм Тригубенком. На скріншоті відображений момент їх поцілунку.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Та ти ще зі мною, Льоха, не цілувався! Відлетить взагалі довбешка! Іди до мене, засмокчу до кадика!" - сказав на відео переможець "Холостячки".

Андрій Рибак та Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories

Андрій Рибак та Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories

Нагадаємо, раніше колишня "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла нюанси пост-шоу: "Історія добігає кінця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник після фіналу розмістив спільний знімок з фіналістом Олексієм Тригубенком. У підписі до фото ведучий пообіцяв шанувальникам проекту cкинути мобільний номер бізнесмена, але за однієї умови.

Також портал Знай.uа писав, що ведучий "Холостячки" Григорій Решетник заінтригував напередодні пост-шоу: "Ксенія не готова до відносин".