Головний герой 10 сезону реаліті-шоу "Холостяк", пілот Макс Михайлюк, який так і не зміг побудувати стосунки з переможницею Дашею Ульяновою, поділився емоціями від поїздки в Колумбію.

Як відомо, після проекту 35-річний чоловік став знаменитим також завдяки скандалу. Макс нібито зрадив Даші під час зйомок "Холостяка". Ходили чутки, що другою половинкою Михайлюка стала 25-річна манекенниця Дарина Хлистун. Можливо, він зараз подорожує саме з нею.

"Не очікував, що ця випадкова поїздка в Колумбію, в якій я відкрив для себе цю прекрасну країну, а саме прекрасне місто Medellín, столицю Antioquia справить на мене таке враження. Мені довелося побувати в багатьох країнах і містах, але жодне з них не викликало стільки емоцій як Medellin. Дуже рекомендую додати цей список до Вашого списку подорожей і сам повернуся сюди знову зі своєю сім'єю", - написав ексХолостяк.

Раніше ексХолостяк Макс Михалюк поділився пікантною історією про відпочинок на Кубі: "Не міг знайти свій одяг".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, колишня "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла нюанси пост-шоу: "Історія добігає кінця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник після фіналу розмістив спільний знімок з фіналістом Олексієм Тригубенком. У підписі до фото ведучий пообіцяв шанувальникам проекту скинути мобільний номер бізнесмена, але за однієї умови.

Також портал Знай.uа писав, що ведучий "Холостячки" Григорій Решетник заінтригував напередодні пост-шоу: "Ксенія не готова до відносин".