Український шоумен та гуморист Юрій Ткач задумався про те, щоб розпочати кар'єру співака. В інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" він поділився, що у нього є ідея спробувати себе в новому амплуа та записати пісеньку. Це буде його перший крок у світ музики.

Юрій висловив сподівання, що його новий музичний проект стане успішним та навіть підтвердив, що його музичну композицію готова написати легендарна українська співачка Ірина Білик.

Ірина Білик, скріншот з відео
Ірина Білик, скріншот з відео

У жартівливій манері вона пообіцяла створити для Ткача щось особливе:

Ну я ж Поплавському написала "Блюз еротичних думок". Ну Юре Ткачу я точно напишу "Блюз а*уенных думок". Це буде друга серія.

Популярні новини зараз
Мер Одеси Геннадій Труханов оформив паспорт РФ та банківську картку у лютому 2022 року: фото документів Кінці з кінцями не зведете: яку пенсію отримають українці Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Варто зазначити, що Юрій Ткач уже пробував себе у музичному шоу. 2018 року він брав участь у "Голосі країни", де виконав пісню "Я і Сара" Михайла Хоми (Дзідзе) і навіть розгорнув усіх наставників. Однак, коли тренери почали боротися за нього, Ткач прийняв несподіване рішення не продовжувати участь у проекті, надавши шанс іншим талановитим співакам.

Тепер, коли Юрій знову замислюється над музикою, багато його шанувальників з нетерпінням чекають, що з цього вийде.

Також наш портал повідомляв, Олег Винник після зради фан-бази повертається з новим хітом: "Гидотно, вовчиці".

Раніше ми писали, Олексій Завгородній розповів, як ревнощі зруйнували його відносини: "Були листування. Моральна зрада".

Читайте також: Павло Зібров зізнався, що готовий захищати Україну на фронті.