Олексій Завгородній - Позитив - відомий український виконавець, який втратив великий "шматок" аудиторії після того, як гурт "Время и Стекло" закінчив своє існування.

Якось він дав велике інтерв'ю Славі Дьоміну на Youtube. У ході цього спілкування він розповів про багато речей зі свого життя, включаючи алкоголізм, відхід батька з сім'ї, стосунки з Потапом, про Дорофєєву та Кацуріна.

Позитив, фото Instagram
Позитив, фото Instagram

Але основну увагу варто приділити тому, що чоловік розповів про свою колишню дружину Ганну Андрійчук. Точніше про те, як він "існував" із нею у шлюбі.

Як виявилося, Позитив не соромився і не вважав зайвим листуватися з іншими дівчатами, коли в нього вже була кохана з обручкою на пальці. Колишня дружина навіть бачила це, неодноразово, і вважала, що він зраджує їй і "фізично". Хоча, як заявив Завгородній, близько не доходило.

Популярні новини зараз
Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Вони прожили разом понад 10 років — із них 8 офіційного шлюбу. А ось листування та підозри у зрадах зіпсували їхні стосунки.

"Були листування. Моральна зрада точно була. І морально це зіпсувало наші стосунки. До фізичної зради не доходило нічого, але коли твоя жінка читає таку фігню, вона думає, що все було", - заявив Олексій.

Олексій "Позитив" Завгородній, фото: Знай.ua
Олексій "Позитив" Завгородній, фото: Знай.ua

Минуло вже три роки з моменту їхнього розлучення, Позитив має дівчину, але імені її називати він не хоче.

Нагадаємо, що Позитив зустрів своє кохання: співак розкрив таємницю.

Раніше ми повідомляли, що Позитив потрапив до лікарні через Наді Дорофєєву, бо вона "з іншим": але співак і не проти.