Відомий український співак Павло Зібров, який нещодавно розповів, що чекає на чоловіків-артистів, які втекли з країни під час війни, знову висловив готовність вирушити на фронт для захисту рідної країни від російських окупантів. Зірка естради впевнена, що кожен українець має наближати перемогу.

Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю Павла Зіброва для одного із українських видань.

Павло Зібров
Павло Зібров

У розмові з журналістами виконавець хіта "Хрещатик" обговорив можливість стати на захист України. Артист каже, що не відкидає такої ймовірності, і вважає, що сил для боротьби з російськими окупантами в нього достатньо.

"Я вже хлопець дорослий, трошки за... Але сила і міць у мені є, і якщо знадобиться, звичайно, візьму в руки зброю і захищатиму свою сім'ю і країну", - поділився Зібров.

Популярні новини зараз
Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Нові правила роздягнуть водіїв до нитки Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Павло Зібров. Фото: Instagram
Павло Зібров. Фото: Instagram

Павло Миколайович також висловився з приводу українських артистів, які вирушили на фронт. За його словами, він дуже поважає таких людей, які піднімають бойовий дух захисників, приїжджають до військових на передову та у госпіталі та збирають кошти на потреби армії.

"Кожен на своєму місці має робити все заради нашої перемоги. Головна роль артиста – бути потрібним глядачеві, воїнам, своїй державі зробити все можливе для перемоги, як у тилу, так і на фронті", — додав артист.

Павло Зібров, фото: Знай.ua
Павло Зібров, фото: Знай.ua

Зібров також заявив, що готовий поголити свої вуса, які стали своєрідною візитівкою його образу. Але зробить це лише у тому випадку, якщо хтось задонатит на "цілий танк" для ЗСУ.

Нагадаємо, "Тяжко працювали і блукали світом...": відомий співак розповів, що чекає на Потапа, Яму та Дорна.

Раніше повідомлялося, "Бл*ді, звідки ви пишете": Даша Астаф'єва закрила рота всім блогерам, які хочуть миру з путіним.

Також, "Іти на нуль, сідати в танки": 67-річний Павло Зібров пояснив, чому не воює.