Українська зірка Тіна Кароль знову вразила своїх шанувальників сміливим образом. Співачка опублікувала серію фотографій, на яких позує в надзвичайно відвертому вбранні, що ледь прикриває її груди. Цей образ викликав бурхливу реакцію в мережі, підігріваючи інтерес до творчості артистки.

Відповідні фото Тіна Кароль виклала у своєму Instagram.

Знімок викликав шквал емоцій серед фоловерів співачки. Одні захоплювалися її красою і сміливістю, інші ж висловили невдоволення, вважаючи такий образ занадто відвертим.

На фотографіях Тіна Кароль постає в образі спокусливої жінки, яка не боїться експериментувати зі своїм стилем. Її образ відрізняється елегантністю і в той же час зухвалістю. Відверте верх, що ледь прикриває груди, підкреслює її жіночність і привабливість, а чорний, діловий низ показує, грань, між сексуальністю та розпутністю.

Популярні новини зараз
Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Плату за світло нараховуватимуть по-новому Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення
Показати ще

@tinakarol

Читаю ваші коментарі під відео з йогою🧘🏼‍♀️ Знайшов свій? #tinakarol #тінакароль

♬ original sound - Tina Karol

Шанувальники співачки залишилися у захваті від її нового образу. Коментарі під фотографіями переповнені компліментами на адресу Тіни Кароль. Багато хто відзначає її сміливість і впевненість у собі. Інші ж порівнюють її з голлівудськими зірками і відзначають її бездоганний стиль.

  • Як завжди неперевершена, палай

  • Модна, стильна, красива, сильна. Дівчина - жінка.

  • Боже Тіна яка ти красива і неймовірна

Коментарі до посту Тіни Кароль. Фото: instagram
Коментарі до посту Тіни Кароль. Фото: instagram

Коментарі до посту Тіни Кароль. Фото: instagram
Коментарі до посту Тіни Кароль. Фото: instagram

Коментарі до посту Тіни Кароль. Фото: instagram
Коментарі до посту Тіни Кароль. Фото: instagram

Своїми відвертими фотографіями Тіна Кароль, ймовірно, хотіла підкреслити свою жіночність і сексуальність. Вона показала, що не боїться експериментувати зі своїм образом і виходити за рамки звичного. Також, це може бути своєрідним викликом стереотипам і демонстрацією того, що жінка може бути сексуальною і привабливою в будь-якому віці.

Нагадаємо, що Тіна Кароль допомогла розкрити особу Klavdia Petrivna.

Як повідомляли раніше, Тіна Кароль в режимі "Інкогніто" відвідала концерт Shumei.

Як писав "Знай" раніше, Тіна Кароль вирішила показати свої "ягідки".