Вже популярна в соціальних мережах і на телебаченні українська співачка Klavdia Petrivna, яка увірвалася до українського шоу-бізнесу і стала однією з найпопулярніших артисток, продовжує ховатися під великими капелюхами та масками.

Армія фанатів, яка назбиралася у співачки за останній рік, нічого не знає про справжню особу артистки, проте її пісні слухають мільйони.

Нещодавно виконавиця вирішила частково показати своє обличчя та розсекретила колір волосся. Зірка стала гостею музичного проекту Тіни Кароль "Будинок звукозапису". Разом вони створили нову версію пісні "Намалюй мені ніч".

Клавдія Петрівна, скріншот: YouTube
Клавдія Петрівна, скріншот: YouTube

На шоу Klavdia Petrivna з'явилась у ефектному вигляді. Вона змінила мантію-кімоно на елегантну сукню синього кольору, що підкреслює її фігуру. Без капелюха і маски цього разу все ж таки не обійшлося. Однак вони вже не так приховували обличчя співачки.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Примітно, що у артистки біляве волосся. Частина рис обличчя, які видно під маскою, ще раз довели, що Klavdia Petrivna — це не співачка Маша Кондратенко.

Клавдія Петрівна, скріншот: YouTube
Клавдія Петрівна, скріншот: YouTube

Однак у мережі також передбачалося, що під загадковим псевдонімом та масками ховається молода співачка Соломія Опришко. У коментарях під відео фани одразу припустили, що саме вона і є Klavdia Petrivna.

"Нарешті видно, що це Соломія Опришко. Риси обличчя ідентичні, тому, мабуть, настав час розповісти глядачам, хто ж ця Соломія", - написав один із шанувальників.

Слід зазначити, що на шоу дівчина так і не розсекретила свого імені. Але вона поділилася, скільки років уже займається музикою.

"Я з 5 років у музиці. Це не мало і не багато. І насправді це дуже полегшує завдання в якомусь плані. Поки що більшого я не можу розповісти, чим я займаюся, але прийде час і всі карти відкрию", — сказала дівчина.

Нагадаємо, "Прилетіло дуже сильно": Артем Пивоваров під час концерту зламав носа фанатці.

Раніше повідомлялося, "На 5 або на 6 років закрили...": українська співачка СолоХа шокувала визнанням про складне дитинство, ув'язнення мами та булінг у школі.

Також, красуня вже натякала, але ніхто не зрозумів: у мережі викрили таємничу Klavdia Petrivna.